BOXMAN

DANSCENTRUM

Dans stijlen

 

Voor al onze leerlingen heeft Boxman Danscentrum een uitgebreid latin- en ballroom progamma.

Zo leren wij u de kneepjes van de Cha cha, de Rumba en de mooie lange passen van de Engelse wals. Daarbij breiden wij onze pakketten steeds meer uit, en zoeken waar de behoefte ligt bij de mensen en leerlingen. Zo hebben wij een groep leraren om ons heen verzameld van verschillende stijlen. Hierdoor kunnen wij als er een muziek stijl zich ontwikkeld tot trend hierop inspelen en een dansvorm ontwikkelen.

OVER ONS

Boxman Danscentrum wordt geleid door Anke en Jacco Boxman. Twee mensen die geruime tijd met veel plezier de lessen verzorgen aan alle leerlingen in de dansschool. Met veel inzet zijn zij ooit begonnen met een avond,  wat nu door de enorme drive is uitgegroeid tot een school waarbij er lessen te volgen zijn op meerdere locaties.

 

Deze groei is begonnen door de flexibele instelling die de dansschool aanhoudt in combinatie met het  kijken naar de wensen van de leerling. Zo zijn er diverse samenwerkingen waardoor de leerlingen alle opties krijgen dansstijlen te leren en deze uit te breiden.  

 

Meet The Team

Anke Boxman

FDO Dansschoolhoudster

 

Anke is verantwoordelijk voor alle zaken in en om de dansschool en geeft allround danslessen aan zowel cursisten als toekomstige leraren en leraressen.

Jacco Boxman

Marketing en Sales

 

Jacco is verantwoordelijk voor de sales binnen Boxman Danscentrum en heeft veel ervaring opgedaan in het Latijns Amerikaanse dansen.

The crew

Assistenten

Boxman Danscentrum leidt zijn eigen assistenten op. Deze mensen dragen zorg voor alle dansvormen en helpen de leerlingen zo goed mogelijk de passen te leren

Rooster

Salsa lessen

Openlessen

18 september 2019

Adres:

Het Bastion 5 SCHOONHOVEN

Tijd:

19:30 tot 21:00

Latin dance lessen

Meer informatie volgt in september

Bachata lessen

Meer informatie volgt in september

 
NEEM CONTACT MET ONS OP!
 
Locatie schoonhoven
Locatie
Utrecht
Locatie
Vianen
Locatie Schoonhoven
Metz

Vulcanusdreef 47

3561 CB Utrecht

Het Bastion 5

2871 EV Schoonhoven

Hazelaarplein 4

4131 AC Vianen

Prunuslaan 3

2871 RR Schoonhoven

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now